15/08/2023 15/08/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της 14ης Αυγούστου 2023, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός. Ακολούθησε πάνδημος η λιτάνευση της θαυματουργού εικόνας της Φανερωμένης, και εψάλλει η αρτοκλασία επί...
15 Αυγούστου, 2023 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2023 - 9:16

Λιτάνευση της Παναγίας Φανερωμένης στην Ύδρα

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Παναγίας Φανερωμένης στην Ύδρα

Με λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της 14ης Αυγούστου 2023, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός.

Ακολούθησε πάνδημος η λιτάνευση της θαυματουργού εικόνας της Φανερωμένης, και εψάλλει η αρτοκλασία επί της εξέδρας στον Λιμένα της Νήσου.

Ο Σεβασμιώτατος προ της απολύσεως ομίλησε εμπνευσμένα περί του προσώπου της Παναγίας και ευχήθηκε ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ και Παναγιοσκέπαστα.

Παρέστησαν οι αρχές της Νήσου, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Νικόλαος Βλαχάκος και πλήθη πιστών.

Φωτογραφίες κ. Γεώργιος Σκορδαράς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων