12/12/2021 12/12/2021 Στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στους Φούρνους του Δήμου Ερμιονίδας ιερούργησε σήμερα, Κυριακή 12η Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, που άγει τα γενέθλιά του ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνος. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας συναντήθηκε με τις αρχές και συζήτησε με...
12 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2021 - 14:08

Με Θεία Λειτουργία στην Ερμιονίδα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μητροπολίτης Ύδρας

Διαδώστε:
Με Θεία Λειτουργία στην Ερμιονίδα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μητροπολίτης Ύδρας
Στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στους Φούρνους του Δήμου Ερμιονίδας ιερούργησε σήμερα, Κυριακή 12η Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, που άγει τα γενέθλιά του ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνος.
Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας συναντήθηκε με τις αρχές και συζήτησε με τα παιδιά του χωριού. Απόλαυσε την ομορφιά της φύσεως στο γραφικό χωριό και ευχήθηκε πατρικά σε όλους «Καλά Χριστούγεννα!».
Εκ του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως, άπαντες του εύχονται εκ καρδίας έτη πάμπολλα, υγιεινά και καρποφόρα με Αρχιερατεία μακρά και ανέφελον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων