15/08/2020 15/08/2020 Κάτω από ειδικές συνθήκες, χωρίς την περιφορά της Ιεράς Εικόνας, τελέστηκε το βράδυ της 14 Αυγούστου 2020 χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου της Ύδρας. Στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού τέθηκε σε προσκύνημα η Ιερά εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης και...
15 Αυγούστου, 2020 - 8:47

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ύδρα

Διαδώστε:
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ύδρα

Κάτω από ειδικές συνθήκες, χωρίς την περιφορά της Ιεράς Εικόνας, τελέστηκε το βράδυ της 14 Αυγούστου 2020 χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου της Ύδρας. Στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού τέθηκε σε προσκύνημα η Ιερά εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης και τελέστηκε η η λιτή και η αρτοκλασία από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δαρδανό και τον Ιερό Κλήρο της Ύδρας.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ προς τους παρευρισκόμενους και επίκαιρη αλλά συνάμα ψυχωφελή ομιλία του Πρωτοσύγκελλου της Ι. Μητρόπολης Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου Δαρδανού αναφερόμενος στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Μ. Καραμήτσος, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρα κ. Κ. Αναστόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Πλοίαρχος ΛΣ κ. Χ. Καστάνης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Ύδρας Υπαστυνόμος Β’ Δ. Γιανακάκος, ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ε. Δανόπουλος, η Υπολιμενάρχης Ύδρας Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ κ. Βασιλεία-Μαρία Ψαρρού, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου, φορείς του νησιού και εκατοντάδες κόσμου ντόπιων και επισκεπτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων