12/08/2023 12/08/2023 Να επικρατήσει στις κοινωνίες όπου ζούμε στα νησιά και τα χωριά μας η αγάπη μεταξύ των συμπολιτών ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο οποίος κήρυξε την έναρξη αγώνα για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως στα Καλά Πηγάδια, του οποίου η στέγη Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε χθες, Παρασκευή 11 Αυγούστου, στον Εσπερινό και...
12 Αυγούστου, 2023 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 10:01

Μητρόπολη Ύδρας: Ξεκινά αγώνας για την ανοικοδόμηση του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ύδρας: Ξεκινά αγώνας για την ανοικοδόμηση του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως

Να επικρατήσει στις κοινωνίες όπου ζούμε στα νησιά και τα χωριά μας η αγάπη μεταξύ των συμπολιτών ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο οποίος κήρυξε την έναρξη αγώνα για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως στα Καλά Πηγάδια, του οποίου η στέγη

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε χθες, Παρασκευή 11 Αυγούστου, στον Εσπερινό και εν συνεχεία στην Ιερά Παράκληση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Στην βαρυσήμαντη ομιλία του αναφέρθηκε σε πρόσφατο θαύμα της Παναγίας στην Κορέα όπου Ποιμενάρχης είναι ο κατά σάρκα αδελφός Αυτού κ. Αμβρόσιος.

Εν συνεχεία εξέφρασε την λύπη του αλλά και την αγωνία του για τον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στα Καλά Πηγάδια, που δυστυχώς είναι ερειπωμένος λόγω πτώσης της στέγης κλπ. Κήρυξε την έναρξη αγώνος με μπροστάρη τον ίδιο ώστε σύντομα με την σύσταση της Ερανικής Επιτροπής, την σύνταξη αρχιτεκτονικών σχεδίων, εγκρίσεων από τις υπηρεσίες να αρχίσει η ανοικοδόμηση του.

Τέλος ευχήθηκε στις μικρές κοινωνίες όπου ζούμε στα νησιά μας, χωριά κλπ να επικρατεί μεταξύ των συμπολιτών η αγάπη, η καθαρή καρδιά και η πραότητα ,κλείνοντας με την φράση : “και ο νοών νοείτω”.

Ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων