08/01/2023 08/01/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου πραγματοποιήθηκε η εόρτια Σύναξη των Νέων μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για τις Αρχιερατικές Επιτροπείες Κρανιδίου και Ερμιονίδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και ομίλησε στα νέα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για την σημαντική διακονία του Εκκλησιαστικού Επιτρόπου και για την...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 20:10

Μητρόπολη Ύδρας: Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων στον Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ύδρας: Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων στον Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου πραγματοποιήθηκε η εόρτια Σύναξη των Νέων μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για τις Αρχιερατικές Επιτροπείες Κρανιδίου και Ερμιονίδος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και ομίλησε στα νέα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για την σημαντική διακονία του Εκκλησιαστικού Επιτρόπου και για την άψογη λειτουργία της Ενορίας ως Ν.Π.Δ.Δ.
Έθεσε διάφορα διοικητικά και ποιμαντικά θέματα και ζήτησε την συνεργασία και την ενότητα απ’ όλους κληρικούς και τα λαϊκά μέλη του ενοριακού έργου. Τέλος επέδωσε τους διορισμούς και ευχήθηκε πατρικά.

Σήμερα το πρωί, Κυριακή μετά τα Φώτα, 8 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε και ομίλησε στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων