05/06/2021 05/06/2021 Στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας προβλήθηκε το απόγευμα της 4ης Ιουνίου, προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, η ταινία “Man of God” που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Στην προβολή παρευρέθησαν η Σκηνοθέτης της ταινίας Yelena Popovic και οι κληρικοί της νήσου Ύδρας.    ...
05 Ιουνίου, 2021 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 17:10

Μητροπολίτης και κληρικοί της Ύδρας είδαν το «Man of God»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης και κληρικοί της Ύδρας είδαν το «Man of God»

Στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας προβλήθηκε το απόγευμα της 4ης Ιουνίου, προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, η ταινία “Man of God” που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου ΝεκταρίουΣτην προβολή παρευρέθησαν η Σκηνοθέτης της ταινίας Yelena Popovic και οι κληρικοί της νήσου Ύδρας.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία απέσπασε το δεύτερο βραβείο κοινού της για τη φετινή χρονιά στο φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου στο Λος Άντζελες. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Αυγούστου με τον βίο του Αγίου Νεκταρίου να συγκινεί και να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Στην ταινία που πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης, συμμετέχει ένα πολυπρόσωπο καστ, που αποτελείται από τους διεθνούς φήμης ηθοποιούς Αλεξάντερ Πετρόφ και Mickey Rourke και τους Έλληνες: Χρήστο Λούλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτα Τσακίρογλου, Γιάννη Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Γιάννη Αναστασάκη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρο Μυλωνά, Μιχάλη Μητρούση, Μιχάλη Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνο Γαβρά, Σαράντο Γεωγλερή, Παναγιώτη Μαρίνο.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζbigniew Preisner, με τη συμμετοχή της Αυστραλής μουσικού και τραγουδίστριας Lisa Gerrard και του αριστοτέχνη σολίστ στο κανονάκι Πάνου Δημητρακόπουλου. Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films.

Η παραγωγή έγινε σε συνεργασία με τους: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Eurogroup Ltd και την υποστήριξη των: Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας). Τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας έχει αναλάβει η Pinnacle Peak Pictures (Pure Flix/Quality Flix).

 

 

Διαβάστε ακόμα: Βραβείο κοινού για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων