15/08/2023 15/08/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας. Πλήθη πιστών συνάχθηκαν στο πάλαι ποτέ θρυλικό Μοναστήρι για να τιμήσουν την Παναγία των Ναυμάχων την Κυρία Θεοτόκο. Τον Θείο...
15 Αυγούστου, 2023 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2023 - 18:07

Μητροπολίτης Ύδρας: Η Παναγία να είναι Σκέπη και Βοηθός όλων

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ύδρας: Η Παναγία να είναι Σκέπη και Βοηθός όλων

Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας.

Πλήθη πιστών συνάχθηκαν στο πάλαι ποτέ θρυλικό Μοναστήρι για να τιμήσουν την Παναγία των Ναυμάχων την Κυρία Θεοτόκο.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε διδακτικά ο Σεβασμιώτατος και ευχήθηκε η Παναγία να είναι Σκέπη και Βοηθός όλων.

Ακολούθησε εόρτιο πρωινό εις την Τραπεζαρία του Ιερού Καθεδρικού Ναού.

Την μεσημβρίαν ο Ιερός Καθεδρικός Ναός παρέθεσε εόρτιο γεύμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου, των αρχών και των συνεργατών του ενοριακού έργου.

Την ευθύνη για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων έχει ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ.π.Ακίνδυνος Δαρδανός,Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων