12/11/2022 12/11/2022 Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και το κατ’ έτος επί του τάφου μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτη π. Επιφανίου Θεοδωροπούλου, τελέσθηκε στο Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος. Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, Παροναξίας κ. Καλλίνικος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ. Ακολούθησε η διανομή του κολλύβου και τράπεζα από την φιλόξενη...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 15:13

Μνημόσυνο π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου στο Ησυχαστήριο Τροιζήνας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου στο Ησυχαστήριο Τροιζήνας

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και το κατ’ έτος επί του τάφου μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτη π. Επιφανίου Θεοδωροπούλου, τελέσθηκε στο Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος.

Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, Παροναξίας κ. Καλλίνικος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ.

Ακολούθησε η διανομή του κολλύβου και τράπεζα από την φιλόξενη αδελφότητα του Ιερού Ησυχαστηρίου του οποίου ο μακαριστός Γέροντας π. Επιφάνιος υπήρξε ιδρυτής.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων