12/04/2022 12/04/2022 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εσπέρας της Δευτέρας 11η Απριλίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, εκδήλωση Λόγου και Μέλους με τον τίτλο: «Άρχων Ειρήνης». Συμμετείχε χορωδία Ανδρών και Εφήβων του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννου Χαβιαρλή και η χορωδία κυριών του...
12 Απριλίου, 2022 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 10:13

Μουσική Εκδήλωση με τίτλο “Άρχων Ειρήνης” στο Κρανίδι

Διαδώστε:
Μουσική Εκδήλωση με τίτλο “Άρχων Ειρήνης” στο Κρανίδι

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εσπέρας της Δευτέρας 11η Απριλίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, εκδήλωση Λόγου και Μέλους με τον τίτλο: «Άρχων Ειρήνης».

Συμμετείχε χορωδία Ανδρών και Εφήβων του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννου Χαβιαρλή και η χορωδία κυριών του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Θερμησίας υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και Καθηγητού της Βυζαντινής μουσικής κ. Ιωάννου Νάκη.

Κείμενα ανέγνωσαν ο εφημέριος π. Γεώργιος Κανακάρης και η εκπαιδευτικός κ. Αργυρώ Μέξη- Κωστελένου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος και έκλεισε την εκδήλωση με λόγους αγάπης και ευχές για το Πάσχα.

Ωσαύτως παρέστη και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων