05/01/2023 05/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π.Νεκταρίου Δαρδανού και του Διακόνου π. Ιωάννου Καρπασινού, μετέβη την Τετάρτη 4η Ιανουαρίου 2023 στην Αρχιερατική Επιτροπεία Πόρου, όπου σε εόρτια σύναξη στο Πνευματικό Κέντρο, αφού ομίλησε καταλλήλως επέδωσε τους διορισμούς στα νέα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Αρχιερατικών Επιτροπειών Πόρου...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 15:02

Νέα εκκλησιαστικά Συμβούλια στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης

Διαδώστε:
Νέα εκκλησιαστικά Συμβούλια στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π.Νεκταρίου Δαρδανού και του Διακόνου π. Ιωάννου Καρπασινού, μετέβη την Τετάρτη 4η Ιανουαρίου 2023 στην Αρχιερατική Επιτροπεία Πόρου, όπου σε εόρτια σύναξη στο Πνευματικό Κέντρο, αφού ομίλησε καταλλήλως επέδωσε τους διορισμούς στα νέα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Αρχιερατικών Επιτροπειών Πόρου ,Τροιζηνίας και Μεθάνων.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά διάφορα διοικητικά και θέματα που έχουν σχέση με την άψογη λειτουργία της Ενορίας ως Ν.Π.Δ.Δ

Ευχήθηκε τα δέοντα και αναχώρησε για την Ερμιονίδα προκειμένου την παραμονή των Θεοφανείων να ιερουργήσει στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων και την κυριώνυμο της εορτής στο χωρίον Τραχεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων