28/01/2023 28/01/2023 Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου και των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ. Του Εσπερινού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ με την συμμετοχή της τιμίας συνοδείας του, των Πατέρων της Νήσου, και Πατέρων από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας....
28 Ιανουαρίου, 2023 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2023 - 10:46

Ο Εσπερινός επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ και των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Ύδρας

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ και των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Ύδρας

Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, επί τη εορτή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου και των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ.

Του Εσπερινού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ με την συμμετοχή της τιμίας συνοδείας του, των Πατέρων της Νήσου, και Πατέρων από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Σεβασμιώτατος άγιος Πειραιώς , ενώ ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ ευχαρίστησε εκ βαθέων τον Μητροπολίτη Πειραιώς για την λίαν τιμητική παρουσία του στα Ονομαστήρια.

Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι και Δείπνο προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων