08/11/2022 08/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου και ετέρων συνεργατών μετέβη σήμερα, Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022,  στο κτίριο της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης, στην υπο κατασκευή πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.  Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και επίβλεψε όλους τους χώρους. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν και...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 16:23

Ο Μητροπολίτης Ύδρας ενημερώθηκε για τις εργασίες στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας ενημερώθηκε για τις εργασίες στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου και ετέρων συνεργατών μετέβη σήμερα, Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022,  στο κτίριο της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης, στην υπο κατασκευή πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. 

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και επίβλεψε όλους τους χώρους. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν και η Μονάδα Φροντίδας Ηλκιωμένων να παραδοθεί σε λειτουργία, τον Νοέμβριο του 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων