29/07/2022 29/07/2022 Παρουσία του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε χθες ομιλία από τον Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού  κ. Παναγιώτη Γέροντα. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας και διοργανώθηκε από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, το Κοινωφελές Ίδρυμα ” Μαρία Τσάκος” και άλλους φορείς Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος, ο Γενικός...
29 Ιουλίου, 2022 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 10:14

Ο Μητροπολίτης Ύδρας για την προσφορά του ιδρύματος Τσάκου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας για την προσφορά του ιδρύματος Τσάκου

Παρουσία του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε χθες ομιλία από τον Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού  κ. Παναγιώτη Γέροντα.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας και διοργανώθηκε από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, το Κοινωφελές Ίδρυμα ” Μαρία Τσάκος” και άλλους φορείς

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και ο Διάκονος.

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε με μεστό λόγο την εκδήλωση και συνεχάρη ιδιαίτερα τον Καπετάνιο κ. Τσάκο και το Ίδρυμα του για το έργο τους.

Έκαμε ιδιαίτερη αναφορά για την προσφορά του κ. Τσάκου στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας και στον κατά σάρκα αδελφό του Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Ακολούθησε δεξίωση εις τον αύλειο χώρο προσφορά του κ. Αλέξη Βερούκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων