29/07/2023 30/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος από ομάδα κληρικών, επισκέφθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 την Κατασκήνωση «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βαγία Αιγίνης και ομίλησε στα Κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου της 4ης και τελευταίας Κατασκηνωτικής Περιόδου. Αναφέρθηκε σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους νέους και υπογράμμισε την σημασία...
29 Ιουλίου, 2023 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 2:59

Ο Μητροπολίτης Ύδρας μίλησε για την προστασία του περιβάλλοντος σε κατασκηνώτριες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας μίλησε για την προστασία του περιβάλλοντος σε κατασκηνώτριες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος από ομάδα κληρικών, επισκέφθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 την Κατασκήνωση «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βαγία Αιγίνης και ομίλησε στα Κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου της 4ης και τελευταίας Κατασκηνωτικής Περιόδου.

Αναφέρθηκε σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους νέους και υπογράμμισε την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και ολοκλήρου της πλάσης και τόνισε την αρμονική σχέση που πρέπει να καλλιεργεί ο άνθρωπος με την δημιουργία του Πανσόφου Θεού.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την Αρχηγό, τις υπαρχηγούς και τα εκλεκτά στελέχη και τέλος επαίνεσε την θυσιαστική προσφορά του Αιδεσ. Πρωτ. π. Νεκταρίου Κουκούλη, ο οποίος επί σειρά ετών είναι υπεύθυνος στον χώρο του Μαγειρίου της Κατασκήνωσης και διακονεί τους νέους και τις νέες της τοπικής Εκκλησίας με ζήλο και αυταπάρνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων