18/12/2022 18/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε σε κλίμα βαθυτάτης συγκίνησης και κατάνυξης στον Ιερό Ναό Γεννεσίου Θεοτόκου – Αγίου Διονυσίου (Επισκοπή) στην Μεσαιωνική καστροπολιτεία της Παλαιάς Χώρας Αιγίνης, την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως. Συλλειτούργησαν ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός και πατέρες της Νήσου Αιγίνης. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε διδακτικά και ευχαρίστησε και...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 15:41

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην Μεσαιωνική καστροπολιτεία της Παλαιάς Χώρας Αιγίνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην Μεσαιωνική καστροπολιτεία της Παλαιάς Χώρας Αιγίνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε σε κλίμα βαθυτάτης συγκίνησης και κατάνυξης στον Ιερό Ναό Γεννεσίου Θεοτόκου – Αγίου Διονυσίου (Επισκοπή) στην Μεσαιωνική καστροπολιτεία της Παλαιάς Χώρας Αιγίνης, την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως.

Συλλειτούργησαν ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός και πατέρες της Νήσου Αιγίνης.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε διδακτικά και ευχαρίστησε και πάλι όλους τους συντελεστές των τριημέρων σπουδαίων εκδηλώσεων για την επέτειο των 400 χρόνων από την Κοίμηση του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης του εν Ζακύνθω.

Ακολούθησε κέρασμα και ξενάγηση στην πανέμορφη Παλαιά Χώρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων