28/07/2022 28/07/2022 Την πρωί της Τετάρτης κατέφθασε στο λιμάνι της Ύδρας το ιστιοφόρο εκπαιδευτικό σκάφος ” Μάνια” όπου φιλοξενεί την Πλωτή Έκθεση “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21” με κειμήλια από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Η Έκθεση εντάσσεται στις Επετειακές δράσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας,...
28 Ιουλίου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 12:53

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην πλωτή έκθεση “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην πλωτή έκθεση “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21”

Την πρωί της Τετάρτης κατέφθασε στο λιμάνι της Ύδρας το ιστιοφόρο εκπαιδευτικό σκάφος ” Μάνια” όπου φιλοξενεί την Πλωτή Έκθεση “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21” με κειμήλια από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

Η Έκθεση εντάσσεται στις Επετειακές δράσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκέλλο ,τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Διάκονο, επισκέφθηκε την Έκθεση και ξεναγήθηκε στον χώρο του πλοίου.

Εξέφρασε τον θαυμασμό και την συγκίνηση του για τα σπουδαία αυτά ιστορικά κειμήλια και συνεχάρη εγκαρδίως τους διοργανωτές.

Εν συνεχεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς νέους και παρεπιδημούντες, ευχόμενος σε αυτούς πατρικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων