04/11/2023 04/11/2023 Στο Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος τελέστηκε σήμερα Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Προικονήσου κ. Ιωσήφ και Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Στη συνεχεία τελέστηκε το Μνημόσυνο του Γέροντος και κτίτορος Αρχιμ π.. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου (34 έτη) και το Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ιερομονάχου π. Παΐσίου αδελφού...
04 Νοεμβρίου, 2023 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2023 - 16:24

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στο Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στο Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος

Στο Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος τελέστηκε σήμερα Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Προικονήσου κ. Ιωσήφ και Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Στη συνεχεία τελέστηκε το Μνημόσυνο του Γέροντος και κτίτορος Αρχιμ π.. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου (34 έτη) και το Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ιερομονάχου π. Παΐσίου αδελφού του Ιερού Ησυχαστηρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων