09/09/2023 09/09/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον ιστορικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής Κυρίου Σπετσών με αφορμή τα 200 έτη από της ανοικοδόμησής του. Ο Ιερός Ναός που αποτελεί μετόχι του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου με την ανύστακτη μέριμνα του Ιεροκήρυκας Αρχιμ....
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2023 - 23:03

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον ιστορικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής Κυρίου Σπετσών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον ιστορικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής Κυρίου Σπετσών

Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον ιστορικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής Κυρίου Σπετσών με αφορμή τα 200 έτη από της ανοικοδόμησής του.

Ο Ιερός Ναός που αποτελεί μετόχι του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου με την ανύστακτη μέριμνα του Ιεροκήρυκας Αρχιμ. π. Γρηγορίου Νανακούδη ανακαινίσθηκε και είναι πλέον Ναός κόσμημα της Νήσου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έκαμε τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλάκας εις ενθύμιον της συμπλήρωσης των 200 ετών του εν λόγω Ι.Ναού.

Η προσφορά του π. Γρηγορίου και το έργο του στις Σπέτσες επαινέθηκε δεόντως από τον Σεβασμιώτατο ο οποίος πάντοτε στηρίζει τους κληρικούς του κυρίως όσους εργάζονται αόκνως όπως ο πολυτάλαντος π. Γρηγόριος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων