03/01/2024 03/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμ. Ταξιαρχών Ερμιόνης και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του ευλαβούς Διακόνου π. Νικολάου Μουρμούρη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το ύψιστο αξίωμα της Ιερωσύνης και ευχήθηκε στον νέο Πρεσβύτερο της τοπικής Εκκλησίας να διακονήσει με πνεύμα θυσιαστικό και με ταπείνωση τον ταλαιπωρημένο...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 15:25

Ο Μητροπολίτης Ύδρας τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Νικολάου Μουρμούρη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Νικολάου Μουρμούρη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμ. Ταξιαρχών Ερμιόνης και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του ευλαβούς Διακόνου π. Νικολάου Μουρμούρη.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το ύψιστο αξίωμα της Ιερωσύνης και ευχήθηκε στον νέο Πρεσβύτερο της τοπικής Εκκλησίας να διακονήσει με πνεύμα θυσιαστικό και με ταπείνωση τον ταλαιπωρημένο άνθρωπο των καιρών μας.

Ο νέος πρεσβύτερος μίλησε με συγκίνηση και ευχαρίστησε εκ βαθέων τον Σεβασμιώτατο την οικογένεια του και όλους τους ευλαβείς πιστούς της Ερμιόνης.

Παρέστησαν οι αρχές του τόπου και πλήθος πιστών.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός και άλλοι κληρικοί εκ της Ιεράς Μητροπόλεως και από έτερες Ιερές Μητροπόλεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων