13/08/2023 13/08/2023 Ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και τέλεσε το Αρχιερατικό μνημόσυνο απάντων των Ευεργετών και δωρητών της τοπικής Εκκλησίας της Νήσου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος Δρ. Θ. Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι όπου ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με πιστούς και...
13 Αυγούστου, 2023 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2023 - 16:49

Ο Μητροπολίτης Ύδρας τέλεσε το μνημόσυνο απάντων των Ευεργετών και δωρητών της τοπικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας τέλεσε το μνημόσυνο απάντων των Ευεργετών και δωρητών της τοπικής Εκκλησίας

Ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και τέλεσε το Αρχιερατικό μνημόσυνο απάντων των Ευεργετών και δωρητών της τοπικής Εκκλησίας της Νήσου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος Δρ. Θ.

Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι όπου ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με πιστούς και ευχαρίστησε την κ. Τάνια Βέτιμη εκπρόσωπο του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΤΙΜΗ για τις χορηγίες και την αγάπη τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων