22/10/2023 22/10/2023 Ο Μητροπoλίτης Ύδρας κ. Εφραίμ υποδέχθηκε χθες στο Αρχονταρίκι του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας τους εκ του Πατριαρχείου Ρουμανίας κληρικούς Αρχμ. π. Ονούφριο και Αρχιμ. π. Νεκτάριο που σπουδάζουν την Ιερά επιστήμη της Θεολογίας εν Θεσσαλονίκη. Οι Πατέρες μετέφεραν την ευλογία του Πατριάρχου Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, και εξέφρασαν για άλλη μια φορά την ευλάβεια τους προς...
22 Οκτωβρίου, 2023 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2023 - 13:00

Ο Μητροπoλίτης Ύδρας υποδέχθηκε κληρικούς από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπoλίτης Ύδρας υποδέχθηκε κληρικούς από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Ο Μητροπoλίτης Ύδρας κ. Εφραίμ υποδέχθηκε χθες στο Αρχονταρίκι του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας τους εκ του Πατριαρχείου Ρουμανίας κληρικούς Αρχμ. π. Ονούφριο και Αρχιμ. π. Νεκτάριο που σπουδάζουν την Ιερά επιστήμη της Θεολογίας εν Θεσσαλονίκη.

Οι Πατέρες μετέφεραν την ευλογία του Πατριάρχου Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, και εξέφρασαν για άλλη μια φορά την ευλάβεια τους προς τον Μέγα και Οικουμενικό Άγιο Νεκτάριο, τον θαυματουργόν τον οποίον τιμούν δεόντως εν Ρουμανία.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο της αοιδίμου Κυριακής Ι.Μερτζάνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων