24/06/2021 24/06/2021 Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.ΕΦΡΑΙΜ το εσπέρας της 23ης Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας, η Εσπερίδα που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας με θέμα: “Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ” Συντόνισε ο Πανοσ Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π....
24 Ιουνίου, 2021 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 15:38

“Ο Ναυτικός Αγώνας και η Προσφορά της Ύδρας”

Διαδώστε:
“Ο Ναυτικός Αγώνας και η Προσφορά της Ύδρας”

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.ΕΦΡΑΙΜ το εσπέρας της 23ης Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας, η Εσπερίδα που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας με θέμα: “Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ”

Συντόνισε ο Πανοσ Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση, ενώ Χαιρετισμό θα απεύθυνε ο Σεβασμιώτατος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων