25/01/2021 25/01/2021 Ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως, Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης π. Νεκτάριος Δαρδανός εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Εφραίμ στις  εκδηλώσεις για την επέτειο της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα. Με την ευκαιρία της παρουσίας του, μίλησε στο saronicmagazine.gr για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται από την Ιερά Μητρόπολη για το έτος 2021,...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2021 - 12:52

Ο πρωτοσύγκελλος της Μητρ. Ύδρας για τις επετειακές εκδηλώσεις

Διαδώστε:
Ο πρωτοσύγκελλος της Μητρ. Ύδρας για τις επετειακές εκδηλώσεις

Ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως, Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης π. Νεκτάριος Δαρδανός εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Εφραίμ στις  εκδηλώσεις για την επέτειο της άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, μίλησε στο saronicmagazine.gr για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται από την Ιερά Μητρόπολη για το έτος 2021, σε όλη την Μητροπολιτική Περιφέρεια. Εκδηλώσεις που εντάσσονται και στο γενικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Να σημειώσουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη έχει εκδώσει ήδη ένα επετειακό ημερολόγιο για το έτος 2021 και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Εφραίμ είναι επίτιμος πρόεδρος της Επιτροπής εορτασμού για το 2021 του Δήμου Ύδρας.

Η συζήτηση με τον αρχιμ. Π. Νεκτάριο Δαρδανό έλαβε χώρα μέσα στο Ναό της Παναγίτσας μετά την κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Ι. Καποδίστρια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων