27/12/2023 27/12/2023 Με κατάνυξη εόρτασε το Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Μητέρας του Ενανθρωπήσαντος Υιού και Λόγου Κυρίου Ιησού Χριστού. Της Τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ενώ συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Ο Σεβασμιώτατος...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2023 - 14:03

Οι Μητροπολίτες Ύδρας, Νέας Σμύρνης και Εδέσσης στο Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Ύδρας, Νέας Σμύρνης και Εδέσσης στο Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος

Με κατάνυξη εόρτασε το Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος την Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Μητέρας του Ενανθρωπήσαντος Υιού και Λόγου Κυρίου Ιησού Χριστού.

Της Τρισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ενώ συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ τέλεσε και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του αδελφού της Ιεράς Μονής Διακόνου Στεφάνου Παυλίδη υιού ιερέως και κατά σάρκα αδελφού άλλων δύο Πατέρων που εγκαταβιούν εις το Ιερό Ησυχαστήριο Κεχαριτωμένης Τροιζήνος.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος, και εν συνεχεία τράπεζα για όλους τους ευλαβείς προσκυνητές.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων