06/07/2023 06/07/2023 Με την ποιμαντική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ολοκληρώθηκε για την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής των παραρτημάτων Κρανιδίου και Ερμιόνης, το διδακτικό έτος 2022-2023. Το απόγευμα της 5ης Ιουλίου 2023, Δεκαπέντε (15) σπουδαστές, έλαβαν μέρος στις προαγωγικές εξετάσεις και προήχθησαν άπαντες. “Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς...
06 Ιουλίου, 2023 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 10:19

Ολοκληρώθηκε το διδακτικό έτος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής σε Κρανίδι και Ερμιόνη

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το διδακτικό έτος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής σε Κρανίδι και Ερμιόνη

Με την ποιμαντική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ολοκληρώθηκε για την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής των παραρτημάτων Κρανιδίου και Ερμιόνης, το διδακτικό έτος 2022-2023.

Το απόγευμα της 5ης Ιουλίου 2023, Δεκαπέντε (15) σπουδαστές, έλαβαν μέρος στις προαγωγικές εξετάσεις και προήχθησαν άπαντες.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας Καθηγητή κ. Δημήτριο Καλομοίρη ο οποίος παρέστη και εξέτασε τους μαθητές. Ευχαριστούμε ωσαύτως τους διδάσκοντες Καθηγητές: πρωτ. π Δημήτριο Αμπελά, κ. Κωνσταντίνο Βενεκά και κ. Ιωάννη Νάκη για την προσφορά τους στον καταρτισμό και την μύηση στην Ψαλτική τέχνη”, σημειώνει σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων