14/08/2023 14/08/2023 Στον Εσπερινό και την τελευταία Παράκληση η οποία τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.  Εν συνεχεία στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού πραγματοποιήθηκε η εμπνευσμένη και βαθυστόχαστη ομιλία του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου με...
14 Αυγούστου, 2023 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 12:52

Ομιλία στην Ύδρα από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο

Διαδώστε:
Ομιλία στην Ύδρα από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο

Στον Εσπερινό και την τελευταία Παράκληση η οποία τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. 

Εν συνεχεία στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού πραγματοποιήθηκε η εμπνευσμένη και βαθυστόχαστη ομιλία του Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου με θέμα: “Η Παναγία ενσάρκωση της ταπείνωσης”.

Ακολούθησε η ευχαριστήρια προσλαλιά του Σεβασμιωτάτου και η απονομή του αναμνηστικού στον ομιλητή.

Διενεμήθη το εορταστικό έντυπο των Θεομητορικών ” Παράκληση εν τοις θλίψεσιν οίδα”.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων