31/01/2024 01/02/2024 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31ης Ιανουαρίου 2024, στο Κέντρο Νεότητος Αιγίνης, η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορέας και Εξάρχου Ιαπωνίας κ. Αμβροσίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επόπτης Αιγίνης Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Στη  συνέχεια πατέρες απέδωσαν ύμνους της εορτής...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 0:04

Ομιλία του Μητροπολίτη Κορέας στο Κέντρο Νεότητος Αιγίνης

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητροπολίτη Κορέας στο Κέντρο Νεότητος Αιγίνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31ης Ιανουαρίου 2024, στο Κέντρο Νεότητος Αιγίνης, η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορέας και Εξάρχου Ιαπωνίας κ. Αμβροσίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επόπτης Αιγίνης Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης.

Στη  συνέχεια πατέρες απέδωσαν ύμνους της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Ακολούθησε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορέας με θέμα: «Το έργο του Ευαγγελισμού δεν είναι επιλογή, αλλά εντολή του Χριστού προς όλους».

Κατόπιν παρουσιάστηκε ντοκιμαντέρ από τις δράσεις της ιιιε της Κορέας.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους κόπιασαν για την εκδήλωση τους Ιερείς, τον κ. Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την παρουσία τους.

Τέλος έκανε αναφορά στους εκπαιδευτικούς επειδή η εν λόγω εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε αυτούς που υπηρετούν εν Αιγίνη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων