14/11/2022 14/11/2022 Τον γόνο της Άγιο Νεομάρτυρα Κωνσταντίνο πανηγύρισε σήμερα το νησί της Ύδρας.  Το πρωί της Δευτέρας, 14 Νοεμβρίου, τελέστηκε Όρθρος και η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου. Τον Θείο λόγο κήρυξε διδακτικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Ακολούθησε η Δοξολογία και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, της Τιμίας...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 13:15

Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου

Τον γόνο της Άγιο Νεομάρτυρα Κωνσταντίνο πανηγύρισε σήμερα το νησί της Ύδρας. 

Το πρωί της Δευτέρας, 14 Νοεμβρίου, τελέστηκε Όρθρος και η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου. Τον Θείο λόγο κήρυξε διδακτικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Ακολούθησε η Δοξολογία και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, της Τιμίας Κάρας και του Τιμίου Λειψάνου του Νεομάρτυρα όπου και κατέληξε στο λιμάνι του νησιού.

Στη εξέδρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην πανήγυρη και ευχήθηκε την ευλογία του Νεομάρτυρος σε όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων