07/01/2024 07/01/2024 Με λαμπρότητα εόρτασε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, την 6η και 7η Ιανουαρίου 2024, την Ιερά μνήμη της Συνάξεως του Βαπτιστού του εν Ιορδάνη Φανέντος Κυρίου. Των λατρευτικών εκδηλώσεων προεξήρχε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου Αρχιμ.π.Χριστοφόρος Καραβίας ο και προϊστάμενος του εν λόγω Ι.Ναού, όστις εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ....
07 Ιανουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 18:01

Πανηγύρισε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Με λαμπρότητα εόρτασε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, την 6η και 7η Ιανουαρίου 2024, την Ιερά μνήμη της Συνάξεως του Βαπτιστού του εν Ιορδάνη Φανέντος Κυρίου.

Των λατρευτικών εκδηλώσεων προεξήρχε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου Αρχιμ.π.Χριστοφόρος Καραβίας ο και προϊστάμενος του εν λόγω Ι.Ναού, όστις εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και μίλησε διδακτικά.

Με τον Αρχιερατικό Επίτροπο συλλειτούργησαν πατέρες της εκείσε Αρχιερατικής Επιτροπείας, ενώ παρέστησαν οι αρχές της πόλεως και πλήθος πιστών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων