28/08/2023 28/08/2023 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ιερούργησε την Κυριακή 27η Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις πίτες εις τιμήν και μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου και στη συνεχεία προέστη της Δοξολογίας επί τη επετείω από τον θάνατο του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη και παρέστη και στις υπόλοιπες...
28 Αυγούστου, 2023 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2023 - 15:54

Παρούσα στα Κουντουριώτεια και φέτος η Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Παρούσα στα Κουντουριώτεια και φέτος η Μητρόπολη Ύδρας

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ιερούργησε την Κυριακή 27η Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις πίτες εις τιμήν και μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου και στη συνεχεία προέστη της Δοξολογίας επί τη επετείω από τον θάνατο του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη και παρέστη και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις “ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΕΙΑ 2023”, του Δήμου.

Το πλοίο του ΠΝ που έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις είναι το ΤΠΚ Καραθανάσης. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων, Νίκος Βλαχάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου.

Στις επιμνημοσύνους δεήσεις ο Σεβασμιώτατος εκπροσωπήθηκε υπό του Γ.Α.Ε π.Ακινδύνου Δαρδανού και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Ύδρας, Αρχιμ. π.Θεοδώρου Θεοδοσίου.
      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων