03/01/2024 03/01/2024 Ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, συνοδευόμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παντανάσσης Κρανιδίου και ευχήθηκε πατρικά επί τω νέω έτει στην αδελφότητα τα έτη πολλά, υγεία και δύναμη στα μοναχικά παλαίσματα. Ο Σεβασμιώτατος την 6η Ιανουαρίου εορτή των Θεοφανείων θα ιερουργήσει εις τον Ι.Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 19:18

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ύδρας στην Ιερά Μονή Παντανάσσης Κρανιδίου

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ύδρας στην Ιερά Μονή Παντανάσσης Κρανιδίου

Ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, συνοδευόμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παντανάσσης Κρανιδίου και ευχήθηκε πατρικά επί τω νέω έτει στην αδελφότητα τα έτη πολλά, υγεία και δύναμη στα μοναχικά παλαίσματα.

Ο Σεβασμιώτατος την 6η Ιανουαρίου εορτή των Θεοφανείων θα ιερουργήσει εις τον Ι.Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πόρου.

Εν συνεχεία θα μεταβή στο Κρανίδιο όπου θα ιερουργήσει την Κυριακή 7η Ιανουαρίου εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων