03/06/2023 03/06/2023 Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αίγινα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, επιθεώρησε τα έργα ανακαίνισης και αναδιαρρύθμισης του κτιρίου της Εκκλησιαστικής Λεούσιου Στέγης, η οποία θα μετατραπεί σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ι.Μ. Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Στα υπό εξέλιξη έργα τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη...
03 Ιουνίου, 2023 - 9:15

Ρεπορτάζ ope.gr: Ο Γιώργος Πατούλης στην Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Ρεπορτάζ ope.gr: Ο Γιώργος Πατούλης στην Μητρόπολη Ύδρας

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αίγινα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, επιθεώρησε τα έργα ανακαίνισης και αναδιαρρύθμισης του κτιρίου της Εκκλησιαστικής Λεούσιου Στέγης, η οποία θα μετατραπεί σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ι.Μ. Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Στα υπό εξέλιξη έργα τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2023, τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, συνοδευόμενος υπο του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ.  Νεκταρίου Δαρδανού.  Τα έργα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 3 εκ. ευρώ.

Απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη ο Περιφερειάρχης τόνιζε πως έχει ζητήσει από τα στελέχη της Περιφέρειας να συμβάλλουν όσο μπορούν προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του έργου καθώς πρόκειται για μια σημαντική δομή που θα μπορεί να παράσχει πολύτιμες υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες όπως είναι η Τρίτη ηλικία. Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Εφραίμ αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για τη μέχρι τώρα συνεργασία και συμβολή του στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, τόνισε ότι «το σημαντικό έργο της Μονάδας Φροντίδας δεν εξυπηρετεί μόνο την Αίγινα άλλα και όλο τον Αργοσαρωνικό».

Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε και την Μονή του Αγ. Νεκταρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων