28/10/2022 28/10/2022 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Οκτωβρίου 2022, στην Ιστορική οικία Λαζάρου Κουντουριώτη που οργάνωσε το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο με τίτλο: “Μνήμη ’22, Περικής Βυζάντιος, Αυτόπτης Μάρτυρας μιας τραγωδίας ” παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Ο Σεβασμιώτατος παρέστη στην εκδήλωση συνοδευόμενος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκέλλο, τον Γενικό...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 21:49

Σε εκδήλωση του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου ο Μητροπολίτης Ύδρας

Διαδώστε:
Σε εκδήλωση του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου ο Μητροπολίτης Ύδρας

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Οκτωβρίου 2022, στην Ιστορική οικία Λαζάρου Κουντουριώτη που οργάνωσε το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο με τίτλο: “Μνήμη ’22, Περικής Βυζάντιος, Αυτόπτης Μάρτυρας μιας τραγωδίας ” παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος παρέστη στην εκδήλωση συνοδευόμενος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκέλλο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ύδρας.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υδραίος Animator και Σκηνοθέτης Παναγιώτης Ι. Ράππας. Μετά την ομιλία ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Ράππα και συνομίλησε με τους εκλεκτούς παρισταμένους.

Ακολούθησε Μικρασιατική βραδιά με προσφυγικά εδέσματα και Μουσική, χορηγία του κ. Αλέξη Βερούκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων