01/03/2023 01/03/2023 Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και βαθύτατης συγκίνησης εξαιτίας της απερίγραπτης τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και μίλησε διδακτικά. Το μεσημέρι της ιδίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την εμπερίστατη ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας και είδε από...
01 Μαρτίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 19:02

Σε κλίμα συγκίνησης η πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Διαδώστε:
Σε κλίμα συγκίνησης η πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και βαθύτατης συγκίνησης εξαιτίας της απερίγραπτης τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και μίλησε διδακτικά.

Το μεσημέρι της ιδίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την εμπερίστατη ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας και είδε από κοντά την εξέλιξη των ανακαινιστικών έργων. Ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού πρωτ. π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη και ευχήθηκε πατρικά για την σύντομη ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων