08/11/2022 08/11/2022 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη φερώνυμη πανηγυρίζουσα ενορία του χωριού Ασώματοι Αιγίνης. Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής, τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.     Το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022, ανήμερα...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 12:35

Στην Αίγινα ο Μητροπολίτης Ύδρας για τη Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Διαδώστε:
Στην Αίγινα ο Μητροπολίτης Ύδρας για τη Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη φερώνυμη πανηγυρίζουσα ενορία του χωριού Ασώματοι Αιγίνης.

Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής, τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

 

 

Το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022, ανήμερα της εορτής, τελέστηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο. Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Ταξιαρχών και εόρτιο κέρασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων