06/07/2023 06/07/2023 Το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου 2023, θα ευρίσκεται στην Ύδρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, αρχιερεύς του Οικουμενικού Θρόνου Δρ. Θεολογίας, και Ίμβριος στην καταγωγή. Κατόπιν παράκλησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ ο Σεβασμιώτατος Φιλαδέλφειας θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας το Σάββατο 8 Ιουλίου και θα τελέσει επί του Τάφου...
06 Ιουλίου, 2023 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 15:45

Στην Ύδρα ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας Μελίτων – Το πρόγραμμα

Διαδώστε:
Στην Ύδρα ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας Μελίτων – Το πρόγραμμα

Το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου 2023, θα ευρίσκεται στην Ύδρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, αρχιερεύς του Οικουμενικού Θρόνου Δρ. Θεολογίας, και Ίμβριος στην καταγωγή.

Κατόπιν παράκλησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ ο Σεβασμιώτατος Φιλαδέλφειας θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας το Σάββατο 8 Ιουλίου και θα τελέσει επί του Τάφου μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ύδρας Κυρού Προκοπίου του Καραμάνου.

Ωσαύτως θα ιερουργήσει και θα μιλήσει στον Ιερό αθεδρικό και την Κυριακή 9η Ιουλίου όπου θα προεορτασθεί η μνήμη του Οσίου Παΐσίου του Αγιορείτου με αρτοκλασία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων