24/08/2022 24/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ χοροστάτησε χθες το απόγευμα (Τρίτης, 23ης Αυγούστου 2022) στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη μετακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου από τις νήσους Στροφάδες στη Ζάκυνθο και ομίλησε στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, στο Νοσοκομείο της Αίγινας. Οι εορτασμοί, που φέτος συμπίπτουν με την επέτειο...
24 Αυγούστου, 2022 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2022 - 12:02

Στον Άγιο Διονύσιο του Νοσοκομείου Αιγίνης

Διαδώστε:
Στον Άγιο Διονύσιο του Νοσοκομείου Αιγίνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ χοροστάτησε χθες το απόγευμα (Τρίτης, 23ης Αυγούστου 2022) στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη μετακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου από τις νήσους Στροφάδες στη Ζάκυνθο και ομίλησε στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, στο Νοσοκομείο της Αίγινας.

Οι εορτασμοί, που φέτος συμπίπτουν με την επέτειο των 400 ετών από της Κοιμήσεως του Αγίου Διονυσίου Αρχ. Αιγίνης του θαυματουργού θα συνεχιστούν με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων