21/06/2022 21/06/2022 Τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη συνάντησε σήμερα ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Συνοδευόμενος υπό του Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ακίνδυνο Δαρδανό και συνεργάτες ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε και συζήτησε μαζί με τον κ. Πατούλη σχετικά με το αναγκαίο έργο συντήρησης επισκευής και στήριξης του εμβληματικού Κωδωνοστασίου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας και...
21 Ιουνίου, 2022 - 15:05

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής είχε ο Μητροπολίτης Ύδρας

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής είχε ο Μητροπολίτης Ύδρας

Τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη συνάντησε σήμερα ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Συνοδευόμενος υπό του Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ακίνδυνο Δαρδανό και συνεργάτες ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε και συζήτησε μαζί με τον κ. Πατούλη σχετικά με το αναγκαίο έργο συντήρησης επισκευής και στήριξης του εμβληματικού Κωδωνοστασίου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας και περί της επισκευής του κτηρίου του εν Πόρω Μωροπουλείου Ιδρύματος.

Ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε τα αιτήματα του Σεβασμιωτάτου και υποσχέθηκε την υλοποίηση τους από την Περιφέρεια Αττικής.

“Ευχαριστούμε θερμά τον ευγενέστατο και δραστήριο κ. Περιφερειάρχη για την αγάπη του και την αμεσότητα. Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Μπάρλα ,τον Αρχιτέκτονα κ.Ν.Δουράμπεη και τον Υδραίο κ. Δημήτριο Αλφιέρη, Διευθυντή του ιδιαίτερου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου αγίου Πειραιώς για την καθοριστική αρωγή τους”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων