24/07/2023 24/07/2023 Με αφορμή την πρόβλεψη της Πολιτικής Προστασίας για Ακραίο κίνδυνο φωτιάς – Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5)  για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, στην ευρύτερη περιοχή  της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, με Ανακοίνωση της η Μητρόπολη συστήνει σε όλους την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε δάση, άλση...
24 Ιουλίου, 2023 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2023 - 19:28

Συστάσεις για τήρηση των μέτρων σε δάση και άλση από την Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Συστάσεις για τήρηση των μέτρων σε δάση και άλση από την Μητρόπολη Ύδρας

Με αφορμή την πρόβλεψη της Πολιτικής Προστασίας για Ακραίο κίνδυνο φωτιάς – Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5)  για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, στην ευρύτερη περιοχή  της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, με Ανακοίνωση της η Μητρόπολη συστήνει σε όλους την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε δάση, άλση και πευκώνες.

Η κατηγορία 5, είναι η υψηλότερη στην κλίμακα επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς, καθώς θεωρείται κατάσταση συναγερμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων