26/07/2022 26/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ‘Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022, στην παραλία του χωριού Καλλονή Τροιζηνίας τα θυρανοίξια του Παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής. Εν συνεχεία εψάλει ο Μ. Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και Θ.Κήρυγμα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου. Συμμετείχαν ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Ιεροκήρυκας και...
26 Ιουλίου, 2022 - 19:57
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2022 - 23:41

Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής στην Τροιζηνία

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής στην Τροιζηνία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ‘Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022, στην παραλία του χωριού Καλλονή Τροιζηνίας τα θυρανοίξια του Παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής.

Εν συνεχεία εψάλει ο Μ. Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και Θ.Κήρυγμα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου.

Συμμετείχαν ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Ιεροκήρυκας και Αρχιερατικός Επίτροπος Τροιζηνίας Αρχιμ. π. Αυγουστίνος Ζήσιμος, και ο δραστήριος εφημέριος π. Γεράσιμος Γαλιατσάτος, οι αρχές του τόπου και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων