13/07/2021 13/07/2021 Στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το απόγευμα της 13ης Ιουλίου, ξεκίνησε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.ΕΦΡΑΙΜ η εκδήλωση στα πλαίσια του 7ου Συνεδρίου του Θερινού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην εκδήλωση μίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης και τίμησε με το Επετειακό Μετάλλιο της Ι. Μητροπόλεως τον εκδότη των εκδόσεων GUTENBERG, Γιώργο...
13 Ιουλίου, 2021 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 21:09

Το Επετειακό Μετάλλιο της Μητροπόλεως σε έναν Εκδότη

Διαδώστε:
Το Επετειακό Μετάλλιο της Μητροπόλεως σε έναν Εκδότη

Στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το απόγευμα της 13ης Ιουλίου, ξεκίνησε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.ΕΦΡΑΙΜ η εκδήλωση στα πλαίσια του 7ου Συνεδρίου του Θερινού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην εκδήλωση μίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης και τίμησε με το Επετειακό Μετάλλιο της Ι. Μητροπόλεως τον εκδότη των εκδόσεων GUTENBERG, Γιώργο Δαρδανό, και τον υιό του Κώστα Δαρδανό.

Στην συνέχεια για τον εκδότη και το έργο του, μίλησε ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ Αρχιμ.π. Νεκτάριος Δαρδανός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων