17/04/2021 17/04/2021 Στον Iερό Kαθεδρικό Nαό Ύδρας τέλεσε την Παρασκευή το απόγευμα την Aκολουθία του Aκαθίστου Ύμνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ. Ο Ποιμενάρχης τόνισε τον ρόλο της Κυρίας Θεοτόκου στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας και υπογράμμισε την καταλυτική παρουσία της διαχρονικά στους αγώνες του Έθνους. Παράλληλα, παρακάλεσε τους πιστούς να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα...
17 Απριλίου, 2021 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 10:12

Τον ρόλο της Θεοτόκου στη Θεία Οικονομία τόνισε ο Μητροπολίτης Ύδρας

Διαδώστε:
Τον ρόλο της Θεοτόκου στη Θεία Οικονομία τόνισε ο Μητροπολίτης Ύδρας

Στον Iερό Kαθεδρικό Nαό Ύδρας τέλεσε την Παρασκευή το απόγευμα την Aκολουθία του Aκαθίστου Ύμνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ.

Ο Ποιμενάρχης τόνισε τον ρόλο της Κυρίας Θεοτόκου στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας και υπογράμμισε την καταλυτική παρουσία της διαχρονικά στους αγώνες του Έθνους. Παράλληλα, παρακάλεσε τους πιστούς να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και να εφαρμόζουν κάθε τι που θα βοηθήσει στην μη εξάπλωση του covid 19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων