11/09/2022 11/09/2022 Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπετσών Τρισαρχιερατική Θ.Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου Β’. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος μίλησε και ευχαρίστησε συγκινημένος τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ για την αγάπη του και την Αβραμιαία φιλοξενία. Επέδωσε δε αναμνηστικά...
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2022 - 12:18

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στις Σπέτσες

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στις Σπέτσες

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπετσών Τρισαρχιερατική Θ.Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου Β’.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος μίλησε και ευχαρίστησε συγκινημένος τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ για την αγάπη του και την Αβραμιαία φιλοξενία.

Επέδωσε δε αναμνηστικά δώρα στον Σεβασμιώτατο κ. Εφραίμ και στους συνεργάτες του κληρικούς, τον Πρωτοσυγκέλλο και τον Προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

Ο οικείος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Αρχιεπίσκοπο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις «ΑΡΜΑΤΑ 2022».

Ακολούθησε η ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης σε επίτιμο Δημότη Σπετσών και αναγνώσθηκε η σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Τέλος εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο που βρίσκεται στο προαύλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων