10/06/2023 10/06/2023 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, στον χώρο του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας η βράβευση των Μαθητών στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ειρήνη. Την εκδήλωση συντόνισε η Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ.Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος μίλησε και απένειμε μέρος των βραβείων. Παρέστησαν ο...
10 Ιουνίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 10:04

Βράβευση των μαθητών στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ειρήνη

Διαδώστε:
Βράβευση των μαθητών στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ειρήνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, στον χώρο του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας η βράβευση των Μαθητών στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα την ειρήνη. Την εκδήλωση συντόνισε η Διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ.Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος μίλησε και απένειμε μέρος των βραβείων.

Παρέστησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ύδρας Αρχιμ. π. Θεόδωρος Θεοδοσίου.

Βραβεύτηκαν 13 ταλαντούχοι μαθητές των δημοτικών σχολείων Ύδρας, με δωροεπιταγή αξίας 250 € για να αγοράσουν εφόδια και υλικά για την ζωγραφική τους.

Μια Δωρεά 3.250 € του Κοινωφελούς Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ” Richard und Anne Rohlf Stiftung ” (R.A.R. ) και συγκεκριμένα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος: Δρ. Πάνου Κορωνάκη – Rohlf , Μαίρης Μπατζίνη – Κορωνάκη , Άκη Κορωνάκη – Rohlf.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων