22/12/2023 22/12/2023 Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ χοροστάτησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων και εν συνεχεία τέλεσε την Θεία Λειτουργία και μίλησε διδακτικά στα παιδιά του Γυμνασίου της Νήσου. Ακολούθως οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Αργότερα ο Σεβασμιώτατος...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 11:20

Χριστουγεννιάτικά κάλαντα τραγούδησαν μαθητές και μαθήτριες στον Μητροπολίτη Ύδρας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικά κάλαντα τραγούδησαν μαθητές και μαθήτριες στον Μητροπολίτη Ύδρας

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ χοροστάτησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων και εν συνεχεία τέλεσε την Θεία Λειτουργία και μίλησε διδακτικά στα παιδιά του Γυμνασίου της Νήσου.

Ακολούθως οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Αργότερα ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Αρχονταρίκι τα παιδιά του Α’ Δημοτικού Σχολείου μαζί με την Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς.

Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα ενώ ο Σεβασμιώτατος μοίρασε εικόνες της Γεννήσεως και γλυκίσματα και ευχήθηκε σε όλους Πατρικά Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων