12/12/2023 12/12/2023 Με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε, το εσπέρας της 11ης Δεκεμβρίου 2023, επιτυχώς η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της ενορίας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου. Στην αρχή της εκδήλωσης ο προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Καραβίας απηύθυνε επίκαιρες σκέψεις...
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 15:04

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης του Φιλοπτώχου Ταμείου του Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης του Φιλοπτώχου Ταμείου του Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε, το εσπέρας της 11ης Δεκεμβρίου 2023, επιτυχώς η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της ενορίας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Καραβίας απηύθυνε επίκαιρες σκέψεις για την ουσιαστική βίωση της εορτής των Χριστουγέννων. Συμμετείχε η φιλαρμονική Ερμιονίδος η οποία μέσα από την τέχνη της μουσικής κινητοποίησε όμορφα και κατανυκτικά συναισθήματα προκειμένου να βιώσουν όλοι οι παριστάμενοι την μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα νέο βίντεο, δημιουργία της ενορίας, το οποίο παρουσίασε τον Μητροπολιτικό ναό και τα παρεκκλήσια της ενορίας μας, αλλά και φωτογραφίες από διάφορες ενοριακές δραστηριότητες των τελευταίων ετών.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.

Συγκεντρώθηκαν 500 € υπέρ του Φιλοπτώχου, για τις ανάγκες των αδελφών.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τον κ. Δήμαρχο Ερμιονίδας που πάντα τιμά με την παρουσία του και ιδιαιτέρως τις κυρίες του φιλοπτώχου Ασημίνα Σοφικίτη, Μαρία Σοφικίτη, Δήμητρα Παριανού, Ελένη Σαράντου, Ειρήνη Αρσλάνογλου, Ανδριανή Μπάζου, Ανδριανή Νίστωρ και όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Συντελεστές εκδήλωσης:
Φιλαρμονική Δήμου Ερμιονίδος με επικεφαλής τον αρχιμουσικό κύριο Γάσπαρη Μάμα. Για το βίντεο εργάστηκαν -σε μια ιδέα του π. Χριστοφόρου- ο κ. Πέτρος Καραπάνος, ο κ. Ιωάννης Νάκης και ο κ. Μιχαήλ Μαυροφοράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων