25/11/2021 25/11/2021 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, τελέσθηκε την Πέμπτη, η Θ. Λειτουργία και το 9ημερον μνημόσυνο της αοιδίμου Καθηγουμένης μ. Θέκλας (Μπαλάσκα). Ο Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός ομίλησε για την προσωπικότητα της αλήστου μνήμης Γεροντίσσης . Τόνισε την σημασία της υπακοής ιδιαίτερα στους μοναχούς και ανήγγειλε ότι το 40μερον μνημόσυνον της θα τελεσθή εις τον αυτόν...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 16:32

ΥΔΡΑ: Τα εννιάμερα της μακαριστής Καθηγουμένης Θέκλας

Διαδώστε:
ΥΔΡΑ: Τα εννιάμερα της μακαριστής Καθηγουμένης Θέκλας

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, τελέσθηκε την Πέμπτη, η Θ. Λειτουργία και το 9ημερον μνημόσυνο της αοιδίμου Καθηγουμένης μ. Θέκλας (Μπαλάσκα).

Ο Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός ομίλησε για την προσωπικότητα της αλήστου μνήμης Γεροντίσσης . Τόνισε την σημασία της υπακοής ιδιαίτερα στους μοναχούς και ανήγγειλε ότι το 40μερον μνημόσυνον της θα τελεσθή εις τον αυτόν Ι.Καθεδρικό Ναό το Σάββατο 18η μηνός Δεκεμβρίου. Προσεφέρθη καφές και το κόλλυβο εις την τράπεζα του Ι. Ναού με τη μέριμνα του προϊστάμενου πρωτ. π.Ακινδύνου Δαρδανού Γ.Α.Ε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων