03/04/2021 03/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Πρωτοσύγκελλο π. Νεκτάριο Δαρδανό, χοροστάτησε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021, στην Ακολουθία των Γ ‘ Χαιρετισμών στον Ι. Ναό Τιμίου Προδρόμου Καμινίων και ομίλησε διδακτικά ,τονίζοντας και την επιτακτική ανάγκη τηρήσεως των υγειονομικών μέτρων. Εν συνεχεία ευλόγησε τα ανακαινιστικά έργα...
03 Απριλίου, 2021 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 12:35

Ύδρας Εφραίμ: Επιτακτική ανάγκη η τήρηση των υγειονομικών μέτρων

Διαδώστε:
Ύδρας Εφραίμ: Επιτακτική ανάγκη η τήρηση των υγειονομικών μέτρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Πρωτοσύγκελλο π. Νεκτάριο Δαρδανό, χοροστάτησε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021, στην Ακολουθία των Γ ‘ Χαιρετισμών στον Ι. Ναό Τιμίου Προδρόμου Καμινίων και ομίλησε διδακτικά ,τονίζοντας και την επιτακτική ανάγκη τηρήσεως των υγειονομικών μέτρων.

Εν συνεχεία ευλόγησε τα ανακαινιστικά έργα της ενορίας, την κατασκευή Γραφείου του Εφημερίου και άλλων βοηθητικών χώρων και συνεχάρη τον Εφημέριο πρωτ.π. Ευάγγελο Γκιάκο,τα μέλη του Ε Σ και όλους τους συνεργάτες του ενοριακού έργου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων