01/01/2024 01/01/2024 Την 1η Ιανουαρίου 2024, αρχή του Νέου Έτους και μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ. Εφραίμ, ιερούργησε εις τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί τω...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 12:40

Ύδρας Εφραίμ: Ευλογημένη χρονιά, με τον Χριστό στην ζωή μας

Διαδώστε:
Ύδρας Εφραίμ: Ευλογημένη χρονιά, με τον Χριστό στην ζωή μας

Την 1η Ιανουαρίου 2024, αρχή του Νέου Έτους και μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ. Εφραίμ, ιερούργησε εις τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας.

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί τω Νέω Έτει παρουσία των αρχών της Νήσου και ακολούθως εις το Δημαρχείο ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ευχήθηκε καλή χρονιά, ευλογημένη και δημιουργική με τον Χριστό στην ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων