05/03/2022 05/03/2022 Μήνυμα παρηγοριάς και ελπίδας στους ακρίτες έδωσαν για μια ακόμα φορά εν όψει της αρχομένης περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, το Σάββατο της Τυρινής, 5 Μαρτίου, σε συνεργασία με την Υπεραγορά ΜΑΣΟΥΤΗ και τον Κοινωνικοπρονοιακό Οργανισμό της Ένωσης...
05 Μαρτίου, 2022 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2022 - 16:16

200 δέματα αγάπης σε άπορες και πολύτεκνες οικγένειες

Διαδώστε:
200 δέματα αγάπης σε άπορες και πολύτεκνες οικγένειες

Μήνυμα παρηγοριάς και ελπίδας στους ακρίτες έδωσαν για μια ακόμα φορά εν όψει της αρχομένης περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, το Σάββατο της Τυρινής, 5 Μαρτίου, σε συνεργασία με την Υπεραγορά ΜΑΣΟΥΤΗ και τον Κοινωνικοπρονοιακό Οργανισμό της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», διένειμε σε 150 ευάλωτες και άπορες οικογένειες ισάριθμα δέματα τροφίμων που προσφέρει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», και σε άλλες 50 πολύτεκνες οικογένειες ομοίως δέματα, που προσφέρει η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός και οι ωφελούμενοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την βοήθεια και τη στήριξη που τους παρέχεται κατά μήνα έγκαιρα και με σεβασμό για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων